Spirit of Eden

INDIVIDUELE RETRAITE

Rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor volpension en momenten van satsang( samenZijn met vraag en antwoord), meditatie, qigong, persoonlijke sessies)

Tijd voor jezelf om te rusten, ruimte te geven aan wat om aandacht vraagt en terug te keren naar innerlijke rust en balans. Deze retraite is een uitnodiging voor jezelf om heerlijk te genieten op deze paradijselijke plek in de bossen. En biedt ruimte voor innerlijk onderzoek alleen en er is een uitnodiging om samen met Ester speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving.
Dit afgewisseld met lekker eten, lachen, zitten bij het haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, schilderen, boetseren, alles wat jou voor jou de weg naar binnen kan ondersteunen.
Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf. En ervaar verlichting in je dagelijks leven.

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu