Spirit of Eden - Individuele sessies - mo

INDIVIDUELE SESSIES, NU OOK VIA SKYPE, WHATSAPP OF FACETIME MOGELIJK.

Verlang je naar diepere verbinding met jezelf en anderen?

Verlang je naar vrijheid en onvoorwaardelijke liefde?

Hierbij nodig ik je uit in een veilige liefdevolle setting waar je onvoorwaardelijk wekom bent om weer in verbinding te komen met je bron, en vanuit daar je weerstanden en alles wat zich in jou aandient te voelen en te Zijn.
En de lagen die je ooit hebt opgebouwd om jezelf te beschermen in je hart te transformeren. 

Net als het leven is elke sessie anders. Ik vertel je geen sprookjes, steel niet je ego, maar spreek op een liefdevolle manier je diepe kracht aan.  aan.  

Hoewel mijn rugzak een leven lang is gevuld met meditatie, advaita, qigong, kunstenaar, essentiecoaching intimiteitscoaching, lichaamsgerichte therapie, kunszinnige therapie, prana-healing en  klank,  gebruik ik geen specifieke technieken.

Elke sessie is uniek, zoals jij uniek bent.

Welkom thuis!!!

Vergoeding sessie 1,5 uur 110 euro.

Ook op donatiebasis mogelijk.

Sessies worden gegeven door Ester
In haar individuele sessies en retraites nodigt ze je uit op een zeer laagdrempelige manier om alles wat tot rust wil komen zacht aan te raken en te laten helen, in de heldere en liefdevolle onvoorwaardelijke liefde van Puur Bewust Zijn

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu