Spirit of Eden - Individuele sessies - mo

INDIVIDUELE SESSIES

Verlang je naar diepere verbinding met jezelf en anderen?
Verlang je naar vrijheid en onvoorwaardelijke liefde?
Wil je ook graag ervaren dat je geen bevestiging meer hoeft te zoeken bij anderen en in de buitenwereld?
Wil je je vrij voelen in intimiteit en sexualiteit?
Verlang je helemaal te zijn wie je bent?

Hierbij nodig ik je uit in een veilige liefdevolle setting om weer in verbinding te komen met je bron, en vanuit daar je weerstanden en alles wat zich in jou aandient te omarmen.
En de lagen die je ooit hebt opgebouwd om jezelf te beschermen in je hart te transformeren. Zodat de liefde en levensenergie weer kan doorstromen.
Hierbij maak ik gebruik van essentiecoaching en intimiteitscoaching, liefdevolle aanrakingen, prana-healing, klank, satsang (samenZijn), klank, meditatie, massages en creatieve begeleiding.
Alles wat zich in het moment aandient om jou te ondersteunen in het thuiskomen in jeZelf.

Sessies worden gegeven door Ester
In haar individuele sessies en retraites nodigt ze je uit op een zeer laagdrempelige manier om alles wat tot rust wil komen zacht aan te raken en te laten helen, in de heldere en liefdevolle onvoorwaardelijke liefde van Puur Bewust Zijn!

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu