Spirit of Eden - Levensintimitiet - mo

VAN RELATIEPROBLEEM NAAR LEVENSINTIMITEIT

Relatiecrisis,  intimiteitsproblemen, een probleem of  een geschenk? Het zorgt voor onzekerheid, verdriet, boosheid, veel leed in het hele gezin, kortom onvrede. Levensintimiteit voor stellen is niet te vergelijken met relatietherapie maar het is samen diep thuiskomen in onvoorwaardelijke liefde, waardoor alle relatieproblemen en intimiteitsproblemen oplossen in de Liefde die we Zijn.  “Ik maak het uit relatieprobleem en zeg ja tegen de Liefde”

Hoe kun je elkaar nog vinden in de hectiek van het alledaagse?

Hoe kun je als levenspartners elkaar ondersteunen en echt liefhebben?

Levensintimiteit is voor stellen die elkaar willen blijven ontmoeten in onvoorwaardelijkheid en de liefde willen verdiepen in zichzelf en met elkaar. Samen volop willen genieten van het stromen van de levensenergie en moeiteloos Zijn. Als vanzelf ontvouwt de passie en creativiteit in je relatie en je leven.

Voor velen is echte intimiteit en kwetsbaarheid nog spannend. En hebben we nog mechanisme die dit verhinderen te ervaren. We hebben allemaal wonden in liefde en intimiteit vanuit onze conditionering. Ieder kent wel het gevoel van onwaardigheid en angst voor afwijzing. 

Samen leer je de basisveiligheid en diepste verlangens in verbinding te brengen en elkaar vast te houden als onze geconditioneerde reacties in actie willen komen.  In reflectie van elkaar ontmasker je de patronen en gedachten die voortvloeien uit deze collectieve wond. Zodat je survivalmodus (Bevriezen, vechten of vluchten) diep kan ontspannen.

Levensintimiteit voor stellen is samen op reis van angst naar vertrouwen en liefde, van wond tot wonder. Samen te vertragen, de stilte te ervaren en elkaar dieper te ontmoeten.  Door satsang, lichaamsbewustZijn, syteemwerk, meditatie, dans, klank, Qi-gong, liefdevolle verbindings- en aanraakoefeningen kun je steeds dieper jezelf en elkaar accepteren en liefhebben.

Ontdek telkens de liefde achter  onze verdedigingsmechanisme, patronen en onze ondermijnende gedachte.  Steeds weer te ademen en te Zijn met wat is en alles te omarmen wat er in jou en je partner verschijnt. Waardoor je samensmelt in het mysterie van de liefde en samen thuiskomt en je je in alle volheid met het leven kunt verbinden.

Levensintimiteit voor stellen is een ware gift voor jezelf en je geliefde of je nu lang of kort samen bent.

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu