Spirit of Eden - Levensintimitiet - mo

VAN RELATIEPROBLEEM NAAR WARE LEVENSINTIMITEIT

Hoe kun je elkaar nog vinden in de hectiek van het alledaagse ?

We haasten vaak de hele dag door van de ene uitdaging naar de andere afleiding. De uitnodiging is om terug te komen naar hier, nu.  Door samen te vertragen, te verstillen en te verzachten heten we alles welkom wat verschijnt in onszelf en de ander.

Wie of wat zie je als je naar je geliefde kijkt?  Vaak zien we alleen de filters van onze eigen geconditioneerde gedachten. Dit is de oorsprong van elk conflict. 

Wat zou er gebeuren als we samen stil rusten en even niets  doen?

Vaak gaan we dan eerst meer onrust voelen.  

Hoe zou het zijn als die onrust helemaal welkom zou zijn? Als we alle verkrampingen en beperkingen zouden verwelkomen? Om alle tijd en ruimte te nemen om er naar te kijken. En er heel zacht mee te zijn. Waardoor het vanzelf oplost. 

Voor velen is echte intimiteit en kwetsbaarheid nog spannend.  Ieder kent wel het gevoel van onwaardigheid en angst voor afwijzing angst voor de leegte. In reflectie van elkaar ontmasker je de patronen en gedachten die voortvloeien uit deze collectieve wond. Zodat je survivalmodus (Bevriezen, vechten of vluchten) zich diep kan ontspannen.

Vanuit vertraging, verstilling en liefdevolle aandacht, kijken we naar de thema’s die opspelen in jullie leven en naar wat er in het Nu langskomt.

 

Die beperkende gedachten zijn ontstaan door onschuldige misverstanden. Door echt goed te kijken kunnen we deze misverstanden gaan doorzien. Waardoor de verkrampingen kunnen ontspannen. Hierdoor kan er een hele diepe, fundamentele verschuiving plaatsvinden in hoe we dingen ervaren, hoe ze voelen en hoe het denken ermee omgaat. Vanzelf, geheel natuurlijk  zonder iets te hoeven doen. 

Samen Rusten in Zijn

Ester nodigt je uit om diep te ontspannen door middel van een geleide meditatie. Om te rusten in het zijn van bewustzijn. Soms met tantrische verbindingsoefeningen om de de perfectie van de dynamiek die vaak als probleem wordt ervaren helder te maken. 

Alles is welkom.  

Samen met haar geliefde Siedse bieden ze de mogelijkheid  je gedachten in liefde te ontvangen en alle sensaties te doorvoelen.

Samen te Zijn met wat is.

 

Levensintimiteit in het dagelijks leven is voor stellen die elkaar elk moment opnieuw willen blijven ontmoeten in onvoorwaardelijkheid en de liefde willen verdiepen in zichzelf en met elkaar.

Om vanuit een onvoorwaardelijkheid te ont-dekken hoe subtiel misverstanden, gedachten en geloofsovertuigingen over wie we “denken” te zijn, ons belemmeren in het ervaren van Ware Liefde en levensvreugde.

Onze mind weet altijd een uitweg, dit heeft het geleerd en kan alleen dat herhalen, ons hart kent de diepte van het bestaan en nodigt uit elke gedachten te omarmen en het leven elk moment open te ontmoeten.

Ontdek hoe kun je als partners elkaar kunt ondersteunen en liefhebben om samen dieper te ontspannen.

Samen de weg van doen naar Zijn.

Je hoeft niet aan jezelf te “werken” alleen maar zien van  de perfectie van deze dynamiek. 

Waardoor je je moeiteloos helemaal kunt openen voor ware intimiteit met elkaar en het leven.

En kunnen we elkaar ten diepste eren voor de rollen die we voor elkaar spelen om deze onbewuste patronen naar het licht te brengen.

Ik zeg JA tegen wie je werkelijk bent en NEE tegen alle verzinsels van jou EN die van mij.

Levensintimiteit voor het dagelijks leven is samen bewegen van angst naar Vertrouwen en Liefde, van wond tot Wonder, van weerstand naar acceptatie.

Acceptatie van gewoon mens te zijn.

Door de stilte te ervaren en elkaar dieper te ontmoeten groeit de onvoorwaardelijke liefde. wat we in essentie zijn.

Ontdek het Paradijs wat je nooit verlaten hebt.

Levensintimiteit voor stellen is een ware gift voor jezelf en je geliefde of je nu lang of kort samen bent.

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!