Spirit of Eden - Levensintimitiet - mo

LEVENSINTIMITEIT

                                                                                                    Ik zie mij in jou,

                                                                                                    jij ziet jou in mij,

                                                                                                         Ik ben jou,

                                                                                                         jij bent mij,

                                                                                                        we zijn een

Deze reis is voor stellen die elkaar willen blijven ontmoeten in onvoorwaardelijkheid en de liefde willen verdiepen in zichzelf en met elkaar. Hoe kun je als levenspartners elkaar ondersteunen en liefhebben om meer en dieper te kunnen ontspannen waardoor je je helemaal kunt openen en je ware zelf en je volle potentie kunt leven. Helemaal te zijn wie je bent. En volledig Zijn met elkaar in alles wat er Is.

Samen volop genieten van het stromen van de levensenergie, je passie en creativiteit in je relatie en je leven. Voor velen is echte intimiteit en kwetsbaarheid nog spannend. En hebben we nog mechanisme die dit verhinderen te ervaren. We hebben allemaal wonden in liefde en intimiteit vanuit onze conditionering. Ieder kent wel het gevoel van onwaardigheid en angst voor afwijzing.  Samen leer je de basisveiligheid en diepste verlangens verbinding te brengen en elkaar vast te houden als onze geconditioneerde reacties in actie willen komen.  In reflectie van elkaar ontmasker je de patronen en gedachten die voortvloeien uit deze collectieve wond. Zodat je survivalmodus (Bevriezen, vechten of vluchten) diep kan ontspannen.

Levensintimiteit voor stellen is samen op reis van angst naar vertrouwen en liefde, van wond tot wonder. Door te vertragen, de stilte te ervaren en elkaar dieper te ontmoeten. En door satsang, lichaamsbewustZijn, meditatie, dans, klank, Qi-gong, liefdevolle verbindings- en aanraakoefeningen kun je steeds dieper jezelf en elkaar accepteren en liefhebben.

Samen in liefde onze verdedigingsmechanisme, patronen en onze ondermijnende gedachte in liefde omarmen. De heelheid zal zich meer laten zien door alles te omarmen wat er in jou en je partner verschijnt. Het laat je samensmelten in het mysterie van de liefde waardoor je samen thuiskomt en in alle volheid met het leven kunt verbinden.

Levensintimiteit voor stellen is een ware gift voor jezelf en je geliefde of je nu lang of kort samen bent.

Dit deel ik , Ester samen met Siedse, mijn geliefde met wie ik door het leven reis

 

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu