Spirit of Eden - Levensintimitiet - mo

VAN RELATIEPROBLEEM NAAR LEVENSINTIMITEIT

Hoe kun je elkaar nog vinden in de hectiek van deze tijd samen in het alledaagse?

We bieden de mogelijkheid  je gedachten in liefde te ontvangen en te ademen met wat is en te doorvoelen.

We ondersteunen via skype zodat jullie samen elkaar kunnen helpen deze spanningen te releasen. 

IVM corona geven we sessie via SKYPE. WHATAPP, OF FACETIME.

MAIL of Bel voor een afspaak.

 

Levensintimiteit in het dagelijks leven is voor stellen die elkaar elk moment opnieuw willen blijven ontmoeten in onvoorwaardelijkheid en de liefde willen verdiepen in zichzelf en met elkaar.

Voor velen is echte intimiteit en kwetsbaarheid nog spannend. En hebben we nog mechanisme die dit verhinderen te ervaren. We hebben allemaal wonden in liefde en intimiteit vanuit onze conditionering. Ieder kent wel het gevoel van onwaardigheid en angst voor afwijzing. In reflectie van elkaar ontmasker je de patronen en gedachten die voortvloeien uit deze collectieve wond. Zodat je survivalmodus (Bevriezen, vechten of vluchten) zich diep kan ontspannen.

Vanuit vertraging, verstilling en liefdevolle aandacht, kijken we naar de thema’s die opspelen in jullie leven en naar wat er in het Nu langskomt.

Om vanuit een onvoorwaardelijkheid te ont-dekken hoe subtiel misverstanden, gedachten en geloofsovertuigingen over wie we “denken” te zijn, ons belemmeren in het ervaren van Ware Liefde en levensvreugde.

Onze mind weet altijd een uitweg, dit heeft het geleerd en kan alleen dat herhalen, ons hart kent de diepte van het bestaan en nodigt uit onze gedachten te omarmen en het leven elk moment open te ontmoeten.

Ontdek hoe kun je als partners elkaar kunt ondersteunen en liefhebben om samen dieper te ontspannen.

Samen de weg van doen naar Zijn.

Je hoeft niet aan jezelf te “werken” alleen maar zien van deze dynamiek.

Waardoor je je moeiteloos helemaal kunt openen voor ware intimiteit met elkaar en het leven.

En kunnen we elkaar ten diepste eren voor de rollen die we voor elkaar spelen om deze onbewuste patronen naar het licht te brengen.

Ik zeg JA tegen jou en NEE tegen alle verzinsels van jou EN die van mij.

 

Levensintimiteit voor het dagelijks leven is samen bewegen van angst naar Vertrouwen en Liefde, van wond tot Wonder, van weerstand naar acceptatie.

Acceptatie van gewoon mens te zijn.

Door de stilte te ervaren en elkaar dieper te ontmoeten groeit de onvoorwaardelijke liefde. wat we in essentie zijn.

De heelheid zal zich meer laten zien door alles te omarmen wat er in jou en je partner verschijnt. Het laat de liefde groeien waardoor je thuiskomt in je ware zelf en je in alle volheid met je partner kunt verbinden.

Het herontdekken van het Paradijs.

Relatiecrisis, intimiteitsproblemen, een probleem of  een geschenk?

Het zorgt voor onzekerheid, verdriet, boosheid, veel leed in het hele gezin, kortom onvrede. Levensintimiteit voor stellen is niet te vergelijken met relatietherapie maar het is samen diep thuiskomen in onvoorwaardelijke liefde, waardoor alle relatieproblemen en intimiteitsproblemen oplossen in de Liefde die we Zijn.  “Ik maak het uit relatieprobleem en zeg ja tegen de Liefde” IK adem van moment tot moment.

Hoe kun je als levenspartners elkaar ondersteunen en echt liefhebben?

Levensintimiteit is voor stellen die elkaar willen blijven ontmoeten in onvoorwaardelijkheid en de liefde willen verdiepen in zichzelf en met elkaar. Samen volop willen genieten van het stromen van de levensenergie en moeiteloos Zijn. Als vanzelf ontvouwt de passie en creativiteit in je relatie en je leven.

Voor velen is echte intimiteit en kwetsbaarheid nog spannend. En hebben we nog mechanisme die dit verhinderen te ervaren. We hebben allemaal wonden in liefde en intimiteit vanuit onze conditionering. Ieder kent wel het gevoel van onwaardigheid en angst voor afwijzing. 

Levensintimiteit voor stellen is een ware gift voor jezelf en je geliefde of je nu lang of kort samen bent.

 

 

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu