Spirit of Eden - Levenskracht - mo

Leven is ALL-INCLUSIVE.

Ontwaak de mind.

Open het hart,

Laat ze samensmelten in je buik.

Hé, jij mooi mens, wil je ook LEVEN in plaats van overleven?

Durf je te leven vanuit liefde en de overtuiging het niet waard te zijn op te geven?

Mag je helemaal zijn wie je bent?

Door alles wat voorwaardelijk is in te ademen in je  hart en onvoorwaardelijkheid uit te ademen ontdek je heartspace waarin alles verschijnt. Alles komt en gaat maar wat je bent niet. 

RUSTEN in ZIJN i.p.v van Doen.

Hierdoor kun je ware vrijheid ervaren, diepe innerlijke vrede en spontane vreugde. Je zult je realiseren en herontdekken wie je echt bent: Het Paradijs wat je nooit heeft verlaten!

8c0db492-76f6-4af0-ae2c-ab0d223a71e0

OMARM DE LEEGTE

Ontdek hoe je systeem(programmering) je steeds probeert te beschermen en je afscheidt van het leven zelf. Je leert de cirkel van repeterende gedachten te doorgronden en de helderheid van het hart te ontdekken. Wat je hart weet hoeft je mind niet meer over na te denken. Door zachtheid en te vertragen raakt je systeem langzaam uit de verkramping(stress) en er ontstaat meer en meer verlichting. 

iEr is een uitgebreid traject dat speciaal zo is opgezet dat het zenuwstelsel helemaal tot rust kan komen en de triggers helder worden gezien zodat ze hun kracht verliezen. In satsang met verbindingsoefeningen en dans ervaar je het oplossen van jezelf en ontdek je de eenheid met alles wat er in werkelijkheid altijd is.

Het is een groot geschenk om een liefdesrelatie met jezelf op te bouwen en er niets meer opgehouden of ontkend hoeft te worden.

En zo ook de ander met compassie te ontmoeten en schoonheid van hun imperfectie te zien. Steeds leren liefdevol te blijven met jezelf, ook als je je beperkingen tegenkomt, waardoor je meer en meer landt in de ruimte waarin alles komt en gaat.

Ontdek de onvoorwaardelijke liefde (stilte) die er altijd is en je nooit heeft verlaten. 

Ester faciliteert ruimte door haar onvoorwaardelijke aanwezigheid en helderheid en voor jou mogelijkheden de ruimte in je hart te voelen en te ademen en te dansen met alles wat in jou en de ander verschijnt.


HIER, Nu er is alleen dit moment.

 Heartspace, je bent al vrij.

Satsang, klank & dans, Hartmeditatie, ontspanningsoefeningen,verbindingsoefeningen, massage & inspiratie.

Weekend retraites, avonden, sessies.


SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!