Spirit of Eden - Levenskracht - mo

HEARTSPACE FOR YOU

Heartspace for you is een diepgaand programma om liefdevol met jezelf te zijn. Er is een  programma speciaal voor vrouwen en voor gemengde groepen. (zie agenda) 

 Drie weekenden en acht avonden met o.a. satsang, dans, meditaie, klank, ontmoeten en verbinden, voeding en inspiratie. 

Voel de ruimte in je hart het nodigt je uit tot vreugdevolle verstilling en innerlijke vrede. 

Ontdek hoe je systeem(programmering) je steeds probeert te beschermen en je afscheidt van het leven zelf. Je leert de cirkel van repeterende gedachten te doorgronden en de helderheid van het hart te ontdekken. Wat je hart weet hoeft je mind niet meer over na te denken. Door zachtheid en vertragen raakt je systeem langzaam uit de verkramping en er ontstaat verlichting. Met verbindingoefeningen en dans ervaar je het oplossen van jezelf en ontdek je de eenheid met alles wat er in werkelijkheid altijd is.

Stress neemt af en Oxytocine(knuffelhormoon) toe, waardoor je helder en krachtig zonder oordeel in het leven kunt staan.

Ontdek de onvoorwaardelijke liefde (stilte) die er altijd is en je nooit heeft verlaten. 

Voel je levenskracht, in hart en buik verbonden met dit moment en het leven zodat je de gebeurtenissen beter kunt omarmen.

Ester faciliteert ruimte door haar onvoorwaardelijke aanwezigheid, goed luisterend oor en helderheid je mogelijkheden om ook de ruimte in je hart te voelen en te ademen en te dansen met alles wat in jou en de ander verschijnt.

We zijn één bewustzijn. Alles is één energie die meerdere vormen aanneemt. Je leert gewaar te zijn van sensaties in het lichaam en van je gedachten. 

Er hoeft niets te veranderen om te zijn wie je bent. En door steeds meer thuis te komen is er kracht om alles wat zich aandient te laten zijn zonder het weg te duwen door simpel gewaar te zijn en de ware aard ervan te ontdekken.

Ontdek dat Heartspace for You, en ervaar werkelijke bevrijding.

 

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu