Spirit of Eden - Levenskracht - mo

LEVENSKRACHT

Voel je levenskracht, in hart en buik verbonden met dit moment en het leven zodat je de gebeurtenissen beter kunt omarmen. 
Levenskracht is een diepgaand healing/meditatieprogramma en nodigt je uit tot vreugdevolle verstilling. In deze training is er ruimte om dieper zittende vermoeidheden (burn-out naar burn-in) chronische klachten en blokkades diep te zien en ruimte te geven. Zie hoe je systeem (programmering)  je steeds probeert te beschermen en je afscheidt van het leven zelf. Je leert de cirkel van repeterende patronen te doorgronden en de helderheid in je hart te ontdekken. Wat je hart weet hoeft de mind niet over na te denken. Je systeem raakt langzaam uit de verkramping en er ontstaat verlichting. Ontdek de onvoorwaardelijke liefde/ stilte die er altijd is en je nooit heeft verlaten. 

Ester (het Leven) biedt door haar onvoorwaardelijke aanwezigheid, goed luisterend oor en heldervoelendheid je mogelijkheden om diepzittende mentale, fysieke of emotionele blokkades ruimte te geven. Door die aanwezigheid voelt jou systeem de stilte waarin het kan rusten. We zijn één bewustzijn. Alles is één energie die meerdere vormen aanneemt. Je leert steeds gewaar te zijn van je gedachten en deze te doorgronden waardoor ze geen of minder energie krijgen.

In deze retraites ( of individuele sessie) nodigen we je uit met stiltemomenten, satsang( samen zijn in helderheid), zijnsyoga (zijnsgerichte oefeningen), lichaamsbewustzijn en qigong.
Voel hoe je levensenergie stroomt door er bewust van te zijn en door steeds meer in je ware aard thuis te komen is er kracht om alles wat zich aandient te laten zijn zonder het weg te duwen door simpel gewaar te zijn.

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu