Spirit of Eden - Liefdevolle levenskunst - mo

LEVENSKUNST

Wil je liefde en levensenergie weer voelen stromen?
Wil je je passie leven?
Verlang je naar liefde en verbinding met jezelf en anderen?
Wil je je dromen creëren?
Verlang je naar gewoon te zijn wie je bent?

Liefdevolle levenskunst gaat over zijn wie je bent en vanuit daar te creëren wat er via jouw unieke talenten zichtbaar wil worden. Telkens weer van moment tot moment. En jij kijkt als kunstenaar/schepper naar het komen en gaan van de creaties. Liefdevolle levenskunst is het volgen van de beweging die vanuit je essentie komt. Door in de flow te bewegen, te spelen en te delen kun je jezelf steeds meer openstellen voor het mysterie van de liefde en het leven. En zo expressie te geven aan jou leven en paradijs te ervaren in jouw leven.

Door meditatief op te gaan in het maken van een kunstwerk en daarbij de uitkomst te aanvaarden wat die uitkomst ook is. In het leven en de kunst gaat het niet over prestaties en doelen en uitkomsten maar over het in de flow bewegen en zo vorm te geven in het moment.

Je hoeft het niet te begrijpen, het is de overgave en de vreugde voelen van wat zich wil manifesteren.

Je denken ten dienst te stellen aan je hart. Wat je hart weet hoeft je hoofd niet over na te denken. Overgave in de liefde en kunst betekent dat je de teugels loslaat en je hart laat doen waar het goed in is. Je hart verlangt, je hart gaat open, je hart heeft lief, je hart heelt en in iedere overgave wordt het sterker.

Door deze unieke cursus waarin we de liefde die we Zijn met kunst combineren kom je in de flow van het moment.

Kunst en liefde laten je het mysterie beleven van het onbekende waarin het nieuwe geboren wordt.

Wil jij ook jezelf verrassen, en verkennen wat kunst en voor je kan betekenen in het thuis komen bij jezelf?

Wees welkom.. wie je ook bent.

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!