Spirit of Eden - Over ons - mo

ONTDEK PARADIJS IN HET DAGELIJKS LEVEN

In deze tijden van CORONA .

ELKE WOENSDAG HEARTSPACE SATSANG  EN MEDITATIE

Samen van overleven naar LEVEN

DE GROOTSE UITNODIGING OOIT

In deze tijd waar we tot  stilstand komen door het coronavirus.

En onze dagelijkse afleidingen (zekerheden) wegvallen. 

Gezamelijk vertraagd.

Hoe kun je jezelf en elkaar opnieuw vinden in deze tijden van onzekerheid?

Hoe blijf je ademen als angst, frustratie, wanhoop, onzekerheid, verveling en boosheid zich manifesteren.

Hoe voelt het in je lichaam? Kun je dit doorvoelen zonder het te labelen of te analyseren. 

Het leven nodigt je uit te zien dat je meer bent dan je gedachten.

Je bent Hier, en dit moment is het enige wat er is.

Door er zacht bij te blijven en erdoor te ademen kan het zenuwstelsel weer ontspannen. 

Weet dat dit alles ook de liefde (Het leven zelf) is die je laat zien wat je nog gelooft over jezelf en je leven. 

Realiseer wat je werkelijk bent.

All is Well !!!!

Zoek je ondersteuning in dit proces?

De pijn en de angst om jezelf te zijn echt toe te staan, dan wordt je pas echt eerlijk naar jezelf.

BE YOU

I.V.M. corona geven we ook sessies en persoonlijk support via skype of Facetime of Whatsapp.

stuur een mailtje of whats app

op donatiebasis

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en waarheid, vrijheid en liefde te leven door thuis te Zijn in het leven zelf…wie ben je?

Ware meditatie is het leven zelf. Door het komen en gaan van alles wat in ons verschijnt te omarmen, en te leren zijn met wat IS , kun je innerlijke vreugde en rust proeven van het ware leven dat alles omhelst.
Ontdek het paradijs in elk aspect van je leven door steeds weer te her-inneren wie je werkelijk bent en de liefde in elke ervaring te er-kennen. 
Wat ben jij over jezelf en anderen gaan geloven? 
Alles is energie, wat geef je aandacht en laat je groeien? 

Hoe blijf je bij gevoelens die ongemakkelijk of zelfs heel schrijnend voelen?

Welkom, stop met zoeken en kom thuis op de plek die je nooit verlaten heeft.  

Wij, Ester en Siedse organiseren retraites en bijeenkomsten waarin we steeds verwijzen naar het paradijs in jezelf, door patronen en ondermijnende gedachten met compassie en zachtheid te ontwapenen. Je bent bewustZijn.
Door te vertragen kan je systeem steeds dieper ontspannen en het hart zich volledig openen en kom je meer en meer thuis in onvoorwaardelijke liefde.
We zijn geconditioneerd in voorwaardelijkheid Bijv : als je wilt dat er van je gehouden wordt dan doe dit of dat………als je succesvol wilt zijn dan ……. Als je respect wilt dan doe dit of dat……Enz.  Het wekt steeds het gevoel van niet goed genoeg Zijn en gaan we steeds meer DOEN in plaats van ZIJN. 
Meer overleven in plaats van LEVEN.

Zelfliefde begint met volledig jezelf te accepteren in het moment. Jij bent niet de doener, ook al lijkt dat zo te zijn. Door de verwondingen achter de woede, pijn en verdriet te erkennen, helen we onze eeuwenoude conditioneringen, gedragingen en gedachten die door het collectieve gevoel van onwaardigheid zijn ontstaan.

Je bent het allemaal, je bent onvoorwaardelijke liefde.
Je bent de ruimte waarin alles gevoeld wordt. Je bent dat wat vooraf gaat aan alles.
Door NU stil te ZIJN, alles in te ademen via het hart en alles er werkelijk te laten zijn wat er IS, kan de Liefde en de levensenergie weer vrij stromen in het veld van mogelijkheden.

We nodigen je uit in:

Satsang (samen zijn in stilte met vraag en antwoord)

Heartdance for you ( heerlijk vrij dansen op blote voeten opgaan in het ritme van de dans en het leven). 

Heartspace for you (speciaal programma voor vrouwen) 

Meesterschapstraining ( meesterschap krijgen om helder afgestemd te blijven in waarheid)

LichaamsbewustZijn ( zachte aanrakingen en oefeningen om hieren nu in je lichaam te zijn)

Qigong( chinese bewegingsleer voor balans)

Levenskunst(  atelierdagen en retraites:  moeiteloos vanuit zijn creeren )

Alles in totale afstemming met wat voor jou aansluit om thuis te komen in het paradijs Het is steeds het ontdekken dat alles één is,onvoorwaardelijke Liefde (veld van mogelijkheden).

Spirit of Eden heeft een paradijselijke plek in Epe en biedt ook specifiek satsang voor stellen, waar een ware levensintimiteit ontstaat. Retraites zoals levensintimiteit voor stellen, heartspace for you en heartdance for you. Ook zijn er individuele sessies en sessies voor stellen mogelijk.  We reizen ook door Europa waar we ook bijeenkomsten faciliteren.

IMG_3208.JPG

ERVARINGEN VAN BEZOEKERS OP SPIRIT OF EDEN:

Ergens in mei vond ik de plek waar ik thuis kwam, waar Spirit of Eden me omhelsde. Bedankt voor alles en ik voel me weer geliefd. liefs Anneke

Hier te zijn was voor mij heel bijzonder. de liefde en de aandacht zijn overweldigend. Ik ben thuis gekomen, ik ben altijd thuis.mijn ramen en deuren staan open. Veel liefs Carolien

Liefde, aandacht, vreugde zachtheid, klanken, heerlijk dansen, leegte , overvloed. eigenlijk geen woorden voor. Spirit of Eden een plek om te Zijn, te gaan, te koesteren en weer terug te komen om te herinneren. dank jullie wel. Uke

De geest van het paradijs, voor mij? voor mij! Ja ook voor mij… dankbaar kijk ik terug op 3  enerverende dagen van knoop in mijn keel en maag naar openheid en vrijheid en onbevangenheid. ESter en Siedse en Ronals diepe buiging voor jullie gastvrijheid tot in het hart, voor verstaan en zien. Lieve groet, Ester

Wat een heerlijke plek, de warmte en de liefde van jullie hebben me zo goed gedaan weer ervaren dat het stroomt. Dank Dank Dank weer opgeladen op de fiets. liefs Tos

Dank jullie dat jullie ons hebben laten voelen hoe je de barriére van verdriet kunt doorbreken. hoe je boosheid om kunt zetten naar zelfliefde. ons leven is zoveel mooier wat zo doorwerkt in de hele familie. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alle inzichten die jullie ons gezin met kleine kinderen hebben gegeven. liefs Patrick en Albertine

Ons eerste weekend voor stellen hier op Spirit of Eden was hartverwarmend, we werden liefdevol meegevoerd in verbondenheid. De flow van Ester laat het programma stromen, waarbij Siedse vanzelf invoegt. Weer intimiteit samen mogen ervaren, zo dichtbij Liefs Paul & Ria 

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!