Spirit of Eden - Over ons - mo

ONTDEK PARADIJS IN HET DAGELIJKS LEVEN

Samen van overleven naar LEVEN

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en waarheid, vrijheid, liefde en passie te leven door thuis te komen in het leven zelf…wie ben je?

Ware meditatie is het leven zelf. Door het komen en gaan van alles wat in ons verschijnt te omarmen, en er mee te  ZIJN, kun je innerlijke vreugde en rust proeven van het ware leven dat alles omhelst.
Ontdek het paradijs in elk aspect van je leven door steeds weer te her-inneren wie je werkelijk bent en de liefde in elke ervaring te er-kennen.
Wat ben jij over jezelf en anderen gaan geloven? 
Alles is energie, wat geef je aandacht en laat je groeien? 

Hoe blijf je bij gevoelens die ongemakkelijk of zelfs heel schrijnend voelen?

Welkom, stop met zoeken en kom thuis op de plek die je nooit verlaten heeft.  

Wij, Ester en Siedse organiseren retraites en bijeenkomsten waarin we steeds verwijzen naar het paradijs in jezelf door patronen en ondermijnende gedachten met compassie en zachtheid te ontwapenen. 
Door te vertragen kan je systeem steeds dieper ontspannen en het hart zich volledig openen en kom je meer en meer thuis in onvoorwaardelijke liefde.
We zijn geconditioneerd in voorwaardelijkheid Bijv : als je wilt dat er van je gehouden wordt dan doe dit of dat………als je succesvol wilt zijn dan ……. Als je respect wilt dan doe dit of dat……Enz.  Het wekt steeds het gevoel van niet goed genoeg Zijn en gaan we steeds meer DOEN in plaats van ZIJN.
Meer overleven in plaats van LEVEN.

Zelfliefde begint met volledig jezelf te accepteren in het moment. Jij bent niet de doener, ook al lijkt dat zo te zijn. Door de verwondingen achter de woede, pijn en verdriet te erkennen, helen we onze eeuwenoude conditioneringen, gedragingen en gedachten die door het collectieve gevoel van onwaardigheid zijn ontstaan.
Je bent het allemaal, je bent onvoorwaardelijke liefde.
Je bent de ruimte waarin alles gevoeld wordt. Je bent dat wat vooraf gaat aan alles.
Door NU stil te ZIJN, alles in te ademen via het hart en alles er werkelijk te laten zijn wat er IS, kan de Liefde en de levensenergie weer vrij stromen.

We nodigen je uit in samen-Zijn (satsang) ,dans, meditatie, lichaamsbewustZijn, Qigong, sharings, kunstzinnige expressie, liefdevolle aanraakoefeningen. Alles in totale afstemming met wat zich in het moment aandient.

Spirit of Eden heeft een paradijselijke plek in Epe en biedt ook specifiek satsang voor stellen, waar een ware levensintimiteit ontstaat. Retraites zoals levensintimiteit voor stellen, heartspace for you(voor vrouwen) en heartdance for you. Ook zijn er individuele sessies en sessies voor stellen mogelijk.  We reizen ook door Europa waar we ook bijeenkomsten faciliteren. 

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu