Spirit of Eden - Over ons - mo

ONTDEK PARADIJS IN HET DAGELIJKS LEVEN

Het leven is All- inclusief 

Je bent het LEVEN

DE GROOTSE UITNODIGING OOIT

Wie ben je als al onze  dagelijkse afleidingen (zekerheden) wegvallen?

Hoe kun je jezelf en elkaar opnieuw vinden in  tijden van onzekerheid?

Hoe blijf je adem je als angst, frustratie, wanhoop, onzekerheid, verveling en boosheid zich manifesteren?

Hoe voelt het in je lichaam? Kun je dit doorvoelen zonder het te labelen of te analyseren. 

Het leven nodigt je uit om alles wat je afgescheiden hebt weer toe te laten. 

Om het geheugen te wissen zodat je werkelijk Hier bent en dit moment geheel ziet, het is enige wat er is.

Door er zacht bij te blijven en er doorheen te ademen kan het zenuwstelsel weer ontspannen. 

Weet dat dit alles ook de liefde (Het leven zelf) is die je laat zien wat je nog gelooft over jezelf en je leven. 

Realiseer wat je werkelijk bent.

All is Well !!!!

Zoek je ondersteuning in dit proces?

WELKOM

Klinkt dit spannend of onbekend? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis skypesessie.

We organiseren retraites en sessies in ons centrum. Ook  geven we sessies en persoonlijk support live en via skype of Facetime of Whatsapp.

Op weg naar innerlijke vrijheid. Maak de verschuiving vanuit de afhankelijke kijk van het ‘ik’ naar de open ruimte en helderheid van bewustzijn. En creeër je mooiste leven.
 

Individuele sessies en Heartspace New You met Ester blijken zeer effectief bij o.a. stress, hardnekkige emotionele patronen, fysieke pijn, burn-out, depressie, slaapstoornis,  en identiteits- en spirituele/zingevingsvraagstukken.

Sessies en retraites levensintimiteit zijn meer gericht op dynamieken van patronen bij stellen. En door het vertragen en het werkelijk te ontmoeten is er ruimte elkaar weer werkelijk te horen/zien. Deze retraites en sessies worden gegeven door Siedse en Ester. 

We zijn Licht

“Er is alleen maar licht. Puur, helder BewustZijn.” 

Een deel van ons ( het denken) kan dat niet geloven. Het probleem daarbij is dat wij dat deel zijn gaan geloven. Dat is de identificatiefout. Identificatie met het denken.

Schaduw bestaat niet. Schaduw bestaat niet van zichzelf. Het heeft iets anders nodig om te bestaan. De schaduw van een wolk bestaat alleen maar door de aanwezigheid van de wolk en licht. Doe je het licht weg, dan is de schaduw er niet. Doe je de wolk weg, dan is de schaduw er ook niet. Dus de schaduw bestaat niet van zichzelf.

Spirit of Eden nodigt je uit het licht en de onvoorwaardelijke Liefde achter je ervaringen te ontdekken en waarheid, vrijheid en liefde te leven door thuis te Zijn in het leven zelf…wie ben je?

Ware meditatie is het leven zelf. Door het komen en gaan van alles wat in ons verschijnt te omarmen, en te leren zijn met wat IS , kun je innerlijke vreugde en rust proeven van het ware leven dat alles omhelst.
Ontdek het paradijs in elk aspect van je leven door steeds weer te her-inneren wie je werkelijk bent en de liefde in elke ervaring te er-kennen. 
Wat ben jij over jezelf en anderen gaan geloven? 
Alles is energie. levensk

Welkom, stop met zoeken en kom thuis op de plek die je nooit verlaten heeft.  

Wij, Ester en Siedse organiseren retraites en bijeenkomsten waarin we steeds verwijzen naar het paradijs in jezelf.

Zelfliefde begint met volledig jezelf te accepteren in het moment. Jij bent niet de doener, ook al lijkt dat zo te zijn. 

Je bent het allemaal, je bent onvoorwaardelijke liefde.
Je bent de ruimte waarin alles gevoeld wordt. Je bent dat wat vooraf gaat aan alles.
Door NU stil te ZIJN, alles in te ademen via het hart en alles er werkelijk te laten zijn wat er IS, kan de Liefde en de levensenergie weer vrij stromen in het veld van mogelijkheden.

Spirit of Eden heeft een paradijselijke plek in Epe en biedt retraites zoals: levensintimiteit voor stellen,  heartspace new you, levenskunst en zomerweken. Ook zijn er individuele sessies en sessies voor stellen mogelijk.  

IMG_3208.JPG

ERVARINGEN VAN BEZOEKERS OP SPIRIT OF EDEN:

Ergens in mei vond ik de plek waar ik thuis kwam, waar Spirit of Eden me omhelsde. Bedankt voor alles en ik voel me weer geliefd. liefs Anneke

Werkelijk thuis in mezelf , dank je Ester voor je sessies. de lach gaat niet meer van mijn gezicht, diepe vreugde.

Hier te zijn was voor mij heel bijzonder. de liefde en de aandacht zijn overweldigend. Ik ben thuis gekomen, ik ben altijd thuis.mijn ramen en deuren staan open. Veel liefs Carolien

Liefde, aandacht, vreugde zachtheid, klanken, heerlijk dansen, leegte , overvloed. eigenlijk geen woorden voor. Spirit of Eden een plek om te Zijn, te gaan, te koesteren en weer terug te komen om te herinneren. dank jullie wel. Uke

De geest van het paradijs, voor mij? voor mij! Ja ook voor mij… dankbaar kijk ik terug op 3  enerverende dagen van knoop in mijn keel en maag naar openheid en vrijheid en onbevangenheid. ESter en Siedse  diepe buiging voor jullie gastvrijheid tot in het hart, voor verstaan en zien. Lieve groet, Ester

Wat een heerlijke plek, de warmte en de liefde van jullie hebben me zo goed gedaan weer ervaren dat het stroomt. Dank Dank Dank weer opgeladen op de fiets. liefs Tos

Dank jullie dat jullie ons hebben laten voelen hoe je de barriére van verdriet kunt doorbreken. hoe je boosheid om kunt zetten naar zelfliefde. ons leven is zoveel mooier wat zo doorwerkt in de hele familie. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alle inzichten die jullie ons gezin met kleine kinderen hebben gegeven. liefs Patrick en Albertine

Ons eerste weekend voor stellen hier op Spirit of Eden was hartverwarmend, we werden liefdevol meegevoerd in verbondenheid. De flow van Ester laat het programma stromen, waarbij Siedse vanzelf invoegt. Weer intimiteit samen mogen ervaren, zo dichtbij. Liefs Paul & Ria    

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!