Spirit of Eden - Over ons - mo

LIVING LOVE, LOVING LIFE

Samen op reis, samen thuis Zijn

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Ons hart is de tempel…wie ben je hier? Via de tempel van je hart kun je innerlijke vreugde proeven van je ware zelf en meer het leven en alle ervaringen omhelzen.
Creeer paradijs in elk aspect van je leven door weer te her-inneren wie je werkelijk bent en jezelf in liefde te er-kennen.
Wat ben jij over jezelf gaan geloven?
Alles is energie, wat geef je aandacht en laat je groeien?

Welkom, stop met zoeken en kom thuis op de plek die je nooit verlaten heeft.  

Wij Ester en Siedse organiseren retraites en bijeenkomsten en verwijzen steeds naar het paradijs in jezelf door patronen en ondermijnende gedachten met compassie en zachtheid te ontwapenen. 
Door te vertragen en stilte kan je systeem steeds dieper ontspannen en het hart zich volledig openen en kom je meer en meer thuis in onvoorwaardelijke liefde.
We zijn geconditioneerd in voorwaardelijkheid Bijv : als je wilt dat er van je gehouden wordt dan doe dit of dat… als je succesvol wilt zijn dan …. Als je respect wilt dan doe dit of dat… Enz. Het wekt steeds het gevoel van niet goed genoeg Zijn en gaan we steeds meer DOEN in plaats van ZIJN.
Meer overleven in plaats van LEVEN.

Zelfliefde begint met volledig jezelf te accepteren in het moment. Door de verwondingen achter de woede, pijn en verdriet te erkennen, helen we onze conditioneringen, gedragingen en gedachten die door het collectieve gevoel van onwaardigheid zijn ontstaan.
Je bent het allemaal, je bent onvoorwaardelijke liefde.
Je bent de ruimte waarin alles gevoeld wordt.
Door NU stil te ZIJN, alles in te ademen via het hart en alles er werkelijk te laten zijn wat er IS, kan de liefde en de levensenergie weer vrij stromen.

We nodigen je uit met met samenZijn (satsang), lichaamsbewustZijn, dans, Qigong, sharings, kunstzinnige expressie, pranahealing, meditaties, liefdevolle aanraakoefeningen. Alles in totale afstemming met wat zich in het moment aandient.

Spirit of Eden is een reizend centrum en heeft een paradijselijke ZIJNSplek in Epe en biedt retraites en samenZijn zoals levensintimiteit voor stellen, levenskracht en levenskunst. Ook zijn we er individuele sessies en sessies voor stellen. We reizen ook door Europa waar we ook bijeenkomsten faciliteren. 

SPIRIT OF EDEN AGENDA

Spirit of Eden nodigt je uit de Liefde achter je ervaringen te ontdekken en je waarheid, vrijheid, liefde en je passie te leven door thuis te komen in je hart. Wij organiseren periodiek samenZijn, retraites en sessies. Ga naar de agenda en schrijf je in!
Sluit Menu